Stichting Den Box

Stichting Den Box
De Stichting definieert de volgende activiteiten; Exploitatie van een commerciële ruimte binnen stadion De Vliert in ’s-Hertogenbosch en het organiseren van activiteiten voor haar deelnemers. De Stichting is officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hanteert haar eigen ING-banknummer.

Ambiance
Den Box is het gezelligste en meest bourgondische bruin café van onze stad! Met houten vloer, authentieke bar, sfeerverlichting en een volledig ‘oude’ inrichting. Den Box is voorzien van airconditioning om de temperatuur aangenaam te houden wanneer onze box drukbezet zal zijn!

Groepsapp Den Box
Er is een groepsapp bestemd voor alle sponsoren en deelnemers van Den Box. De groeps-app wordt gebruikt voor het aanmelden van deelname, het aanmelden van extra gasten, de planning van activiteiten en het inzichtelijk maken van additionele tarieven volgens de sponsorovereenkomst.

Aanmelden wedstrijddagen
Deelnemers dienen zich middels de groepsapp of email (admin@denbox.nl) aan te melden voor het luxe buffet, uiterlijk 2 dagen voor de wedstrijddag! U ontvangt voor elke wedstrijd twee keer een reminder; één per email en één via de groepsapp. Het aanmelden van extra gasten vindt op dezelfde manier plaats, echter vragen wij naam en emailadres te vermelden van deze personen. Aanmeldingen zijn noodzakelijk om de cateraar en organisatie van een geslaagde avond- of middag in stelling te kunnen brengen!

Catering
Stichting Den Box werkt samen met de huiscateraar van FC Den Bosch, Twins Catering uit Den Dungen. Het luxe buffet bestaat altijd uit meerdere gerechten en biedt een grote variatie. Gedurende de avond worden borrelhapjes en andere lekkernijen tussendoor geserveerd. Twins Catering zorgt voor een “vast-gezicht” (medewerker)  binnen onze box die bekend is met onze deelnemers.

Taxi-service
Stichting Den Box heeft afspraken gemaakt met taxibedrijf Uluman uit ’s-Hertogenbosch om te fungeren als “huis-taxi” van Den Box. Zodra een sponsor een taxi wenst te bestellen kan dit op het centrale telefoonnummer 06-30444000. Taxi Uluman kan ook ingeschakeld worden voor een rit naar het stadion en zelfs de dag na de wedstrijd om uw auto op te halen!

Huisregels
De volgende huisregels vastgesteld:

  • Toegang alleen met toegangspas /-kaart skybox Den Box.
  • Roken buiten op de tribune aan de linker(achter)zijde van Den Box.
  • Glaswerk blijft binnen! Op het buitenterras van de business seats is gebruik van glaswerk verboden omdat de KNVB dit landelijk voorschrijft!
  • Hinderlijk gedrag en overmatig drankgebruik wordt niet getolereerd. U wordt daarop geattendeerd!
  • Gasten of bezoekers die zich niet hebben aangemeld wordt toegang geweigerd.

Eerstvolgende wedstrijd

VS
maandag 27 november 2017

Den Box wordt mede mogelijk gemaakt door: