Stichting Den Box

Stichting Den Box
De Stichting definieert de volgende activiteiten; Exploitatie van een commerciële ruimte binnen stadion De Vliert in ’s-Hertogenbosch en het organiseren van activiteiten voor haar deelnemers. De Stichting is officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hanteert haar eigen ING-banknummer.

Ambiance
Den Box is het gezelligste en meest bourgondische bruin café van onze stad! Met houten vloer, authentieke bar, sfeerverlichting en een volledig ‘oude’ inrichting.

Groepsapp Den Box
Er is een groepsapp bestemd voor alle deelnemers van Den Box. De groeps-app wordt gebruikt voor het aanmelden van deelname, het aanmelden van extra gasten en de planning van activiteiten.

Aanmelden wedstrijddagen
Deelnemers (en extra gasten) dienen zich middels de groepsapp of email (admin@denbox.nl) aan te melden voor de wedstrijd waarop u een E-ticket per email krijgt toegezonden!

Catering
Stichting Den Box werkt samen met de huiscateraar Top Events. Per wedstrijd zullen we bekijken hoe de horeca wordt ingevuld. Bij aanvang van de 2e helft wordt traditioneel het lekkerste worstenbroodje van Brabant geserveerd. Gedurende de avond worden bitterballen geserveerd. Optioneel kunt u voor elke wedstrijd gebruik maken van een diner dat in de businessclub wordt geserveerd. De kosten hiervoor bedragen € 42,50 per persoon. U dient zich hiervoor aan te melden via de cateraar info@fcb-horecagroup.nl

Taxi-service
Stichting Den Box heeft afspraken gemaakt met taxibedrijf Uluman uit ’s-Hertogenbosch om te fungeren als “huis-taxi” van Den Box. Zodra een sponsor een taxi wenst te bestellen kan dit op het centrale telefoonnummer 06-30444000. Taxi Uluman kan ook ingeschakeld worden voor een rit naar het stadion en zelfs de dag na de wedstrijd om uw auto op te halen! Alle deelnemers van skybox Den Box maken gebruik van een gereduceerd overeengekomen tarief.

Huisregels
De volgende huisregels zijn vastgesteld:

• Toegang alleen met polsbandje van skybox Den Box.
• Glaswerk blijft binnen! Op het buitenterras van de business seats is gebruik van glaswerk verboden. Dit is een landelijk voorschrift van de KNVB!
• Hinderlijk gedrag en overmatig drankgebruik wordt niet getolereerd. U wordt daarop geattendeerd!

Den Box wordt mede mogelijk gemaakt door: